AVG DRAAGVLAK
10 APRIL 2018
“Governance Risk & Compliancy made EASY”

beschikbaar vanaf 10 APRIL 2018

Live vanaf 11:30 uur.
Terug naar webinars overzicht

Weekly Webinars

beschikbaar vanaf 10 april 2018

Live vanaf 11:30 uur.

Verifieer uzelf

Vul uw naam en e-mail adres in om de webinar te starten.

verplicht
verplicht

Er ging iets mis.
Vul beide verplichte velden correct in.

AVG Draagvlak

Het doorvoeren van veranderingen binnen organisaties, kent de nodige uitdagingen. We onderkennen het belang van een verandering en zeggen JA, maar doen NEE. 

Dit is nu precies wat het voor mensen en dus ook organisaties vaak lastig maakt om snel en efficiënt de noodzakelijke stappen te zetten. Hoe komt dat?

Dinsdag 10 April geven wij in onze reeks: WEEKLY WEBINARS/webcasts met als thema "Governance, Risk & Compliancy made EASY", een kijkje in ons BREIN. Samen met Eddie Tjon Fo staan wij stil bij hoe het menselijk brein werkt bij veranderingen en hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

Draagvlak creëren voor de AVG, hoe doe je dat?

  1. Waarom is dat zo lastig
  2. Wat werkt niet
  3. Wat zijn de valkuilen
  4. Wat zijn logische en effectieve stappen

Uiteraard spitsen wij dit toe op het implementeren van de AVG: wat zijn valkuilen en wat zijn logische stappen om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Hiermee willen we u een steuntje in de rug geven bij het implementeren van de AVG en andere veranderingsprocessen binnen organisaties.

Terug naar webinars overzicht
Eddie Tjon Fo

"Ons brein is simpelweg niet ingericht om snel te kunnen veranderen.  We kunnen stellen dat het angstsysteem het beste systeem is voor onze bescherming. Echter nieuwsgierigheid is noodzakelijk voor vooruitgang. Die combinatie vindt het brein lastig," 

Aldus Eddie Tjon Fo, schrijver van de best-seller Why of Everything en medeoprichter van SPARKWISE, een bureau gespecialiseerd in het menselijk brein.