CXO-Cockpit behaalt certificering voor ISO27001:2013

Mede dankzij de inzet van consultancy en de software GRCcontrol van CompLions, heeft CXO-Cockpit in 2016 officieel het certificaat behaald voor ISO27001:2013.

CompLions heeft CXO-Cockpit begeleid bij o.a. de implementatie van deze norm en de inrichting van de software GRCcontrol. De certificering toont aan dat CXO-Cockpit zijn processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde heeft en dat het ISMS voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

CXO-Cockpit is een softwarebedrijf dat grote multinationals voorziet van Financiƫle Dashboardsoftware. Gezien de vertrouwelijkheid van de financiƫle data in de Dashboards is het belangrijk dat de CXO-Cockpit software volgens strikte security standaarden ontwikkeld wordt, en dat tevens het personeel hiervan bewust is. De ISO27001 certificering heeft enorm geholpen om de reeds bestaande standaarden en procedures naar een nog hoger niveau te tillen. De kennis en ervaring van de CompLions consultants en software hebben hier een positieve bijdrage aan geleverd.

ISO 27001 is een internationale norm gepubliceerd door de Internationale Standaardisatie Organisatie (ISO) en het beschrijft hoe informatiebeveiliging in een bedrijf kan worden beheerst. 

http://www.cxo-cockpit.com/