CompLions op de Infosecurity beurs 2016

Op 2 en 3 november jl. nam CompLions deel aan de Infosecurity beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Heeft u onze stand bezocht en/of heeft u deelgenomen aan ons seminar, dan willen wij u hierbij hartelijk bedanken voor uw komst.

Hier vindt u een flyer over het ‘Privacy Management System’ en hier vindt u de flyer ‘Information Security Management System (ISMS)’. Deze twee managementsystemen zijn ontwikkeld om nog beter aan te sluiten op specifieke behoeften voor het beheersen van risico’s in het kader van privacy en informatiebeveiliging.

Wenst u meer algemene informatie over onze software GRCcontrol, dan kunt u hier onze algemene flyer m.b.t. GRCcontrol downloaden.

Ons seminar stond geheel in het teken van ons Privacy Management System. Met dit managementsysteem kunt u uw privacy risico’s beheersen: van het uitvoeren van Privacy Impact Assessments (PIA’s), het analyseren en behandelen van deze PIA’s en het selecteren van maatregelen. Het beheersen van deze privacy risico’s, maatregelen en de mate waaraan u voldoet aan de AVG/privacy-wetgeving, geschiedt op basis van een Plan-Do-Check-Act-methodiek en wordt ondersteund middels rapportages en dashboards. Wilt u de presentatie inzien, welke wij hebben gepresenteerd tijdens dit seminar, klik dan hier.

Wenst u meer informatie over onze software GRCcontrol en bijvoorbeeld onze managementsystemen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via: 0570 - 63 47 17 of via ons contactformulier.