Over ons
Wat lossen we op, wie we zijn en waarom

wie zijn we

CompLions-GRC is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het beheersen van managementsystemen (GRCcontrol) voor Governance, Risk- en Compliance- management. Ons specialisme is Privacy- en informatiebeveiliging, IT-risicomanagement, interne beheersing en het aantonen hiervan over een veelvoud van normen en wet- en regelgeving. 

Het is onze missie onze klanten te ondersteunen met het beheersen en het vastleggen van alle risico’s en relevante maatregelen in een digitaal dossier. Op die wijze kan voldaan worden aan normen en wet- en regelgeving. Onze doelstelling is enerzijds de beste functionaliteit te bieden op basis van een zo hoog mogelijke pragmatiek en gebruikersgemak en anderzijds zo veel mogelijk ‘ready to go’ content mee te leveren. Hiermee proberen wij onze klanten een zo hoogwaardig mogelijk product te leveren, wat hen in de dagelijkse praktijk maximaal ontlast.

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management. Van kleine, middelgrote tot grote (internationale) bedrijven en instellingen, in sectoren als zorg, financieel, ICT & telecom, lokale & landelijke overheid en industrie.

Sinds juni 2017 bestaat de directie van CompLions-GRC uit Frans Broekhof, Algemeen Directeur en Ron Boscu, Commercieel Directeur.

wat doen we

Software Ontwikkelteam, Service Delivery & Servicedesk, Back-office en Financiële administratie.

Ons enthousiaste team van medewerkers bestaan uit:

Onze Software Ontwikkelaars en testers, die dagelijks bezig zijn met het bouwen van onze GRCcontrol software suite.

Ons Service Delivery team, dat zorg draagt voor onderhoud, Helpdesk en trainingen.

En ons secretariaat, verkoopadministratie en financiële administratie die dagelijks alle ondersteunende activiteiten aan onze klanten en organisatie verzorgen.

Nederland ICT voorwaarden 2014

Op al onze prijsopgaven, aanvaardingen, mededelingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Nederland ICT voorwaarden 2014. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840. Download de Nederland ICT voorwaarden 2014.

Binnenkort vindt u hier een nieuw overzicht van al onze medewerkers
De volgende organisaties maken reeds gebruik van GRCcontrol