Deep Dive Sessie
VOOR DATACENTRA EN MSP-ers
Inschrijven

Diensten

In control en privacy-compliant zijn met CompLions-GRC

In juni jl. organiseerde CompLions-GRC al een succesvolle bijeenkomst voor datacenters en MSP-ers in kasteel Groeneveld te Baarn rondom: "Gecertificeerd zijn én blijven is essentieel voor de core-business van Datacentra en MSP-ers. Maar kan dat nou niet efficiënter en minder belastend voor mijn organisatie?"

Hands-on sessie

Omdat we deze vraag vaak horen bij Datacentra en MSP-ers, organiseren we op veler verzoek nu een opvolgsessie met een meer ‘hands-on’ karakter en de mogelijkheid zelf de tool in praktijk te testen en te gebruiken binnen uw eigen organisatie

Omdat we echt de diepte in gaan zal DPA, een van onze Partners, a.d.h.v. een businesscase uitleggen welke besparing een organisatie kan realiseren indien ze gebruik maakt van tooling als GRC Control.

Daarna gaat u deze ochtend zelf hands-on aan de slag met als doel te ervaren hoe certificeren en gecertificeerd blijven, aanzienlijk makkelijker en eenvoudiger kan.

Met tenminste drie van de meest voorkomende normen (ISO 9001, ISO 27001 en natuurlijk de AVG) en GRCcontrol, gaat u zelf zien hoe u een grote efficiencyslag kunt realiseren (tot wel 70%) bij dergelijke tijdrovende certificeringstrajecten.

Wij stellen de drie meest voorkomende normen (ISO 9001, ISO 27001 en AVG) beschikbaar en filteren er samen met u o.a. de doublures tussen deze normen uit. Vervolgens weet u waar de knelpunten liggen die aandacht nodig hebben. En hoe u snel, de juiste vervolgstappen binnen uw organisatie belegt.

Het enige dat u nodig heeft is uw eigen laptop.

30 dagen licentie

Na afloop van de bijeenkomst geven we u de mogelijkheid de opgedane ervaring in de dagelijkse praktijk toe te passen. Elke deelnemende organisatie krijgt een evaluatie versie gedurende 30 dagen inclusief support. Hiermee kunt u onder de meest realistische omstandigheden, namelijk vanuit de eigen organisatie, ervaren hoe makkelijk en efficiënt het werken met GRC is.

Nulmeting

DPA verzorgt een assessment waarbij ze u meeneemt langs een 10-stappenplan met daarin de minimale vereisten voor de AVG. Hierdoor  krijgt u inzicht in de processen die uw organisatie nog dient in te richten en maatregelen die noodzakelijk zijn om te nemen. De investering bedraagt hiervoor €. 700,- (normaal €. 1.800,- ) .
Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten.

U kunt zich hiervoor opgeven tijdens de DEEP DIVE of tot 30 november 2018.
De nulmetingen kunnen worden verricht tot uiterlijk eind januari 2019.

Praktijkervaring

Door deze praktijkervaring zult u beter begrijpen waarom organisaties als Cyso en Odin Groep voor het borgen van afspraken en procedures al jaren vertrouwen op de GRC tool en waarom ze zo makkelijk de certificeringen halen en behouden. Dat ze dankzij de positieve ervaringen met de GRC tool ook actief nadenken over het behalen van meer certificeringen om nog beter aan de veranderde marktvraag te kunnen voldoen, spreekt voor zich.

AVG

Met de AVG van kracht is er een extra reden dit serieus te nemen en permanent controle de processen te hebben. Daar zal op de hands-on sessie uiteraard dieper op worden ingegaan. U zult merken dat GRCcontrol van CompLions-GRC dit op een efficiënte manier mogelijk maakt.

Schrijf u snel in, want om de kwaliteit van de hands-on sessie te kunnen waarborgen is het aantal beschikbare plaatsen beperkt .
Vergeet uw laptop niet voor de hands-on sessie en de installatie van uw licentie

Wanneer en Waar

Donderdag 8 november 2018
09:30 - 13:00 uur
Van der Valk Hotel Breukelen

Schrijf u hier in

U kunt zich inschrijven voor de Deep Dive Sessie via onderstaand formulier

verplicht
verplicht

Bedankt voor uw aanmelding en wij heten u welkom op 8 november

Er ging iets mis.
Vul beide verplichte velden correct in.

Dagindeling

Wij nemen u graag mee in hoe u de focus op uw core-business blijft houden en tevens volledig “in Control” kan zijn en blijven in het kader van de nieuwe privacy wetgeving.

  • CompLions-GRC organiseert op 8 november 2018 om 09:30 – 13:00 uur een hands-on sessie bestemd voor Datacentra en MSP-ers over in control en privacy-compliant zijn met 70% besparing.
  • Ga zelf aan de slag met de GRCcontrol tooling voor ISO 9001, ISO 27001 en AVG.
  • U krijgt na afloop kosteloos een volledig functionele GRCcontrol licentie om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen.
  • Speciale DPA nulmeting aanbieding.

"Ervaar zelf hoe certificeren en gecertificeerd blijven een stuk makkelijker kan en het zelfs leuk kan worden", aldus Ron Boscu, Certified Information Systems Auditor (CISA) en Directeur CompLions-GRC B.V.

Maak direct een afspraak

Persoonsgegevens
verplicht
verplicht
Beschikt u al over certificeringen
verplicht
Op wat voor termijn speelt certificering een rol:

Hartelijk dank voor uw gegevens. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Er ging iets mis.
Probeer het nogmaals.